602 585 323Potřebujete poradit?  Volejte po - pá 8:00 - 17:00
Vzorky podlah a koberců
Doprava nad 10 000 Kč zdarma
Skvělé hodnocení zákazníků
Sleva pro registrované až 25%
Recenze
4.8 z 5 hvězdiček
(hodnotilo 637  zákazníků)
90.26 % 575  recenzí
6.12 % 39  recenzí
0.15 % 1  recenze
0.15 % 1  recenze
3.29 % 21  recenzí
Anonym26.01.2023 14:04:50
vše proběhlo tak jak má být a hlavně rychle
Jakub Houdek25.01.2023 09:08:10
..
Iva Rubnerová25.01.2023 08:23:08
Bezchybný e-shop.
Jaroslav Jusko19.01.2023 15:36:32
Mohu jen doporučit.
Anonym18.01.2023 13:14:40
Rychlé dodání, skvělá cena, perfektně zabaleno. Děkuji.
Anonym17.12.2022 12:06:08
Rychlé dodání, perfektně zabalené a komunikace s obchodem skvělá. Bohužel jsem musel zboží vrátit bez udání důvodu. Peníze mi byly ihned po zpětném doručení přeposlány na můj účet. Tímto obchodu děkuji a doporučuji.
Jiří Urban09.12.2022 07:19:01
Super, doporučuji
Anonym28.11.2022 09:53:14
Spokojenost,rychlost, pěkný výběr
Anonym22.11.2022 00:32:11
Zkušenost s obchodem je velmi dobrá, přestože přišlo poškozené zboží. Paní s námi reklamaci začala okamžitě řešit, byla velmi vstřícná a my moc děkujeme za rychlé vyřízení.
Pavel Fiedler20.11.2022 18:41:25
Výborný obchod
Anonym18.11.2022 10:22:30
Olga Korndörferová09.11.2022 09:58:03
Vše v pořádku
Romana Pospíchalová03.11.2022 10:42:16
Bezproblémová a rychlá komunikace s eshopem, ochotní poradit a případě potřeby i změnit již vytvořenou objednávku
Naďa Botková19.10.2022 07:32:09
Velmi rychlé vyřízení a doručení objednávky, bezchybná komunikace a to i u dopravce. Doporučuji.
Anonym15.10.2022 10:21:07
Martina Sedlářová05.10.2022 09:46:45
.
Vladimír Čurda27.09.2022 08:57:12
Bez problémů
Anonym15.09.2022 09:44:38
Není to výtka, ale spíše postesk, že již nejezdí závozníci, kteří by v tandemu s řidičem náklad pomohli vyložit a zákazníkovi odnesli do bytu, domu atd.
Luboš Fořt25.08.2022 06:17:09
vše Ok
Anonym16.08.2022 08:13:17
Miroslav Poslušný12.08.2022 07:00:45
Doporučuji
Anonym10.08.2022 06:12:28
Anonym29.07.2022 13:10:00
Anonym09.07.2022 17:45:53
Rychlá komunikace, rychlé dodání za 2 dny od vytvoření objednávky, cena také nejlevnější.
Anonym08.07.2022 19:46:45
Zdeněk Tobiáš29.06.2022 09:19:43
Obchod vybrán na základě pro mě velice příznivé ceny. Vše proběhlo rychle a bez problémů, poradily s čím bylo třeba a i pan řidič mi dal cenné rady, Určitě zde ještě nakoupím.
Jan Ajšman26.06.2022 11:07:22
Vše ok
Anonym22.06.2022 08:36:56
nejlepší ceny na trhu
Anonym17.06.2022 19:31:50
Anonym14.06.2022 14:44:40
Rychlé doručení.
Strana:
1234...22
Vzorky podlah a koberců
Doprava nad 10 000 Kč zdarma
Skvělé hodnocení zákazníků
Sleva pro registrované až 25 %
Volejte 602 585 323
Jsme tady pro Vás vždy po - pá 8:00 - 17:00
Napište nám na
info@navafloor.cz
Akceptujeme tyto platby
comgate
visa
visa electron
mastercard
maestro
gdprhttps
Můj projekt
Vypočítejte si rozměr Vaší podlahy
Zadejte rozměry nebo rozlohu pokoje
Rozměry
x
Objednávka vzorku
Vaše e-mailová adresa
Zadávejte ve tvaru +420 XXX XXX XXX.
Vaše jméno
Vaše příjmení
Ulice a číslo popisné.
Město
PSČ
Registrace