602 585 323Potřebujete poradit?  Volejte po - pá 7:00 - 17:00
Vzorky podlah a koberců
Doprava nad 5000 Kč zdarma
Skvělé hodnocení zákazníků
Sleva pro registrované až 25%
Recenze
4.8 z 5 hvězdiček
(hodnotilo 486  zákazníků)
90.12 % 438  recenzí
6.17 % 30  recenzí
0.20 % 1  recenze
0.20 % 1  recenze
3.29 % 16  recenzí
Anonym28.05.2019 11:09:43
Anonym25.05.2019 08:42:40
Zkušenost dobrá, komunikace vstřícná, jen bohužel trochu pro mne nevyhovující a komplikované, protože na můj dotaz u vás nebylo možné upravit šířku, tudíž budu muset zvolit příště kamenný obchod, resp. prodejnu a omezené možnosti výběru.
Anonym22.05.2019 11:27:28
OK
Anonym15.05.2019 09:21:23
Jen samá pozitiva, bleskové dodání.
Anonym13.05.2019 14:52:13
Závěrem doporučuji obchod jen v případě, že si zboží osobně převezmete!!! Nebo jestli si obchod uvědomí, že spolupráce s PPL je pro ně totálně nemožná a změní dopravce.
Anonym10.05.2019 23:41:31
Anonym08.05.2019 18:24:11
Anonym06.05.2019 06:49:08
Kupoval jsem vinylovou podlahu click (plovoucí) a byť minimální odběr jsou dvě balení, tak mi eshop vyšel vstříc a poslal mi jedno balení, které mi scházelo na dokončení pokládky. Musím ale uvést, že chyba byla oboustranná - konkrétní produkt měl uvedeno, že v balení je 7 lamel a já měl přesně rozkreslenou pokládku, takže jsem objednával na počet lamel a nezkontroloval si, kolik dané balení pokryje metrů čtverečních. Kdybych provedl tuto kontrolu, tak by hned bylo jasné, že počet lamel a pokrytá plocha v jednom balení, tak jak bylo uvedeno v popisu produktu, neodpovídají a "někde je něco špatně".
Anonym02.05.2019 22:58:48
Spolehlivé, dlouhé dodací lhůty.
Anonym24.04.2019 17:09:41
Obchod doporučuji. Rychlé dodání, skvělé ceny, prostě naprostá spokojenost.
Anonym21.04.2019 23:56:45
Anonym17.04.2019 09:25:55
Anonym15.04.2019 07:25:50
Dobrá komunikace, vhodný výběr soklové listy k podlaze
Anonym06.04.2019 09:46:33
Nejprve jsem obchod kontaktovala telefonicky- vše mi bylo dobře vysvětleno. Vinylové desky dorazily za dva dny- kvalitní zboží za bezkonkurenční cenu!!!!
Anonym31.03.2019 22:11:05
Výborná komunikace. Kvalitní zboží za výhodné ceny. Skvělé služby.
Anonym23.03.2019 05:05:02
Objednali jsme podlahu a do dvoch dní jsme ji měli doma, byli jsme příjemně překvapeni rychlostí, jakou jsme obdrželi zboží
Anonym20.03.2019 15:12:51
Jednoduchý, rychlý nákup. Vše bez problému.
Anonym19.03.2019 10:18:49
Anonym18.03.2019 17:22:23
Anonym14.03.2019 16:38:07
Výborná komunikace,zboží kvalitně zabaleno, rychlé dodání.
Anonym10.03.2019 13:05:23
Rychle vyřízení.
Anonym08.03.2019 08:03:30
Nakupovali jsme vinylovou podlahu, ke které nebyly k dispozici originální lišty od stejného výrobce. Do košíku jsem tedy vložila od jiného výrobce a snažila se odhadnout odstín. Předpokládala jsem, že se mi to nepodaří, v poznámce jsem tedy poprosila o doladění optimálního odstínu. Ceny byly stejné. Tutéž prosbu jsem ještě jednou odeslala mailem po potvrzení objednávky. Nikdo se tím ale zjevně nezabýval. Přišlo to, co jsem objednala a rozdíl je dosti patrný. Při kompletní objednávce podlahy jsme očekávali profesionálnější přístup.
Anonym26.02.2019 19:16:16
Rychlé a spolehlivé dodání zboží.
Anonym23.02.2019 16:22:32
Přišlo jiné zboží, než jsem si objednal, ale obchod poslal správné a neobjednané si odvezl. Zkomplikovalo mi to práci, ale nikdo neni neomylný.
Anonym21.02.2019 13:10:14
Rychlost,cena
Anonym18.02.2019 20:38:57
Anonym18.02.2019 09:52:34
Vše bez problému, rychlé dodání.
Anonym17.02.2019 14:30:42
Anonym17.02.2019 10:51:31
Jasná domluva a ochota
Anonym16.02.2019 14:35:12
Mohu s radostí doporučit všem co chtějí příjemnou komunikaci, rychlé odeslání v kombinaci se zajímavými cenami. Nakupoval jsem zde několikrát a pokud budu v budoucnu potřebovat něco z tohoto segmentu. NAVAFLOOR je pro mě jistota.
Strana:
1...345...17
Vzorky podlah a koberců
Doprava nad 5 000 Kč zdarma
Skvělé hodnocení zákazníků
Sleva pro registrované až 25 %
Volejte 602 585 323
Jsme tady pro Vás vždy po - pá 7:00 - 17:00
Napište nám na
info@navafloor.cz
Akceptujeme tyto platby
Můj projekt
Vypočítejte si rozměr Vaší podlahy
Zadejte rozměry nebo rozlohu pokoje
Rozměry
x
Objednávka vzorku
Vaše e-mailová adresa
Zadávejte ve tvaru +420 XXX XXX XXX.
Vaše jméno
Vaše příjmení
Ulice a číslo popisné.
Město
PSČ
Registrace