602 585 323Potřebujete poradit?  Volejte po - pá 7:00 - 17:00
Vzorky podlah a koberců
Doprava nad 5000 Kč zdarma
Skvělé hodnocení zákazníků
Sleva pro registrované až 25%
Recenze
4.8 z 5 hvězdiček
(hodnotilo 492  zákazníků)
90.24 % 444  recenzí
6.09 % 30  recenzí
0.20 % 1  recenze
0.20 % 1  recenze
3.25 % 16  recenzí
Anonym21.01.2015 09:09:21
Anonym07.01.2015 17:08:01
dobrá cena, velký výběr, kvalitní zboží, obchod můžu určitě doporučit
Anonym03.01.2015 15:48:17
Obchod doporučuji,vše bylo v pořádku až na PPL
Anonym31.12.2014 09:05:24
Výborná komunikace, přehlednost a možnost slev. Vyšli mi vstříc s dodáním, požadoval jsem původně určitý termín, do toho mi něco přišlo, a po domluvě mi to nechali zaslat až o mých posunutých 14 dní. děkuji
Anonym25.12.2014 19:27:20
Anonym22.12.2014 15:34:12
Anonym20.12.2014 14:31:09
Do obchodu mě přivedla nejnižší cena. Přes mail ochotně zodpověděli mé dotazy. Obchod vřele doporučuju. Jenom tentokrát zklamalo PPL. Zřejmě se jim rozpadla ručně stlučená paleta a podle potrhané krabice, minimálně jedno balení podlahy vysypalo. Vše i s polámanou paletou přeložily na eurovku a zamotaly do černé folie, takže při přebírce nebylo na první pohled nic poznat. Naštěstí poškození bylo minimální, tak dál nic řešit nebudu, ale na těžké balíky je ppl špatné.
Anonym20.12.2014 12:50:38
Doporucuji.
Anonym18.12.2014 18:14:28
doporučuji ,vše O.K.
Anonym10.12.2014 11:50:19
Opravdu výborný obchod. Po strašně dlouhé době jsem měla pocit, že tady jim opravdu jde o spokojenost klienta.
Anonym07.12.2014 19:17:41
Doporučuji, vše bylo v pořádku, dodací doba velmi krátká, zboží dobře zabaleno, není co vytknout.
Anonym06.12.2014 09:07:41
platba kartou-rychlejší nákup,bankovním převodem zdržení 4-5 dní
Anonym02.12.2014 22:05:27
Vše v naprostém pořádku,prodejce velmi ochotný. Doporučuji
Anonym02.12.2014 12:34:10
Anonym30.11.2014 22:25:07
Anonym30.11.2014 12:03:06
Kupoval jsem PVC Tarkett Premiun plus - měli ho za bezkonkurenční cenu. Podmínkou pro výběr obchodu bylo to, aby přiřezávali do šířky (malé schodiště v domě) a zvládli ho dodat rychle (pokládka svépomocí o víkendu). Šíře jednoho z šesti řezů byla ale upravena špatně, takže jsem jej musel reklamovat. Asi smůla, holt si jeden pokoj položím později - ne vždy všechno výjde podle plánu. Reklamace byla ale vyřízena rychle a korektně, takže no problem. Dodání (v pátek) se dohodlo a potvrdilo s prodejcem dopředu a taky se vše nakonec stihlo, chlapík z PPL Sprint ale zkoušel šmelinu - ráno v den dodání prvně volal že ok, pak ale volal znova, nedovolal se a jen napsal, že je toho moc, nemá to jak naložit, objednávka není úplná, bla bla bla a že to doveze v pondělí.... Tak jsem mu volal a znova kecy a blbý výmluvy. Následně byl sepsut, že mám od firmy potvrzeno, že objednávku převzali kompletní, tak co kecá... že je z logiky věci jasné, že se několik rolí lina opravdu nedá dát na jednu paletu a že stačí 4 ruce a naložit to lze kamkoli. Ještě jsem mu vysvětlil, že v pondělí v pracovní době to opravdu nepřevezmě člověk, co si na to vzal volno v pátek:-) a že říct mu to v pátek ráno když to jejich firma převzala ve čtvrtek a tvrdila, že to doručí zítra, je fakt blbost. A najednou to šlo:-)) Takže spokojenost a doporučuji - ne každý zvládne reklamaci tak rychle a necuká se. Za výkon PPL obchod samozřejmě nemůže, to se může stát jakémukoli rpodejci.
Anonym28.11.2014 15:59:45
Doporučuji.Obchod je OK.
Anonym25.11.2014 22:17:18
objednávka byla vyřízena rychlostí blesku,zboží bylo pečlivě zabaleno,takže po mém prvním nákupu doporučuji.
Anonym20.11.2014 14:37:55
Výborná komunikace, rychlá dodávka, dobré ceny.
Anonym19.11.2014 09:05:05
Vše perfektní, plně doporučuji
Anonym18.11.2014 21:18:20
Byla jsem spokojená
Anonym13.11.2014 12:32:54
Super - spokojenost
Anonym10.11.2014 08:10:59
1 nákup Vše ok DOPORUČUJI
Anonym08.11.2014 14:23:00
doporučuji
Anonym08.11.2014 13:47:55
Anonym04.11.2014 11:44:10
Doporučuji
Anonym03.11.2014 20:58:36
spolehlivý
Anonym29.10.2014 14:36:11
dobrá cena, rychlost dodávky a dovoz zdarma
Anonym27.10.2014 18:28:14
Naprostá spokojenost - DOPORUČUJI
Anonym27.10.2014 13:43:35
Objednávali jsme PVC a vše v nejlepším pořádku. Výborná komunikace. Pán mi vyšel se všim stříc a také poradil doplnky. Doporučuji
Strana:
1...131415...17
Vzorky podlah a koberců
Doprava nad 5 000 Kč zdarma
Skvělé hodnocení zákazníků
Sleva pro registrované až 25 %
Volejte 602 585 323
Jsme tady pro Vás vždy po - pá 7:00 - 17:00
Napište nám na
info@navafloor.cz
Akceptujeme tyto platby
Můj projekt
Vypočítejte si rozměr Vaší podlahy
Zadejte rozměry nebo rozlohu pokoje
Rozměry
x
Objednávka vzorku
Vaše e-mailová adresa
Zadávejte ve tvaru +420 XXX XXX XXX.
Vaše jméno
Vaše příjmení
Ulice a číslo popisné.
Město
PSČ
Registrace